Hirdetés

pek.lap.hu / Pékségek

Pékségek

A minőség győzedelmeskedik a mennyiség felett

Hagyományos receptúrával készülõ kenyér és finom pékáru

Saját bolthállózattal rendelkező pékség Komárom-Esztergom megyében.

BÉRES LALI PÉKSÉGE BALATONLELLE

Brucker - Sütő- és Cukrászipari Kft.

Pékségünkben 120-150 terméket gyártunk és forgalmazunk, gyártunk éttermek számára leves cipót, továbbá nem utolsó sorban a pékárú mellett szendvicset és salátát is árusítunk Budapest több pontján.

Kenyerek, péksütemények, finomsütemények, diabetikus termékek, teljes kiőrlésű termékek és akciós péksütemény széles választéka a Doktorics pékségtől.

Házi jellegű kenyér, kifli, zsemle és egyéb apró péksütemény

Közel 20 éve a vevőink szolgálatára

Friss Kenyér Bt - Jászalsószentgyörgy Fő út 89

Minőség,igényesség!Mi így csináljuk..

Kiváló minőségű friss pékáru pomázon és környékén

Siklós, Krio Kft, pékség, kenyér, vekni, cipó, zsemle, kifli, péksütemény, rétes, croissant, kelt tészta, félkész, fagyasztott, leveles termékek

Friss péksütemény és mirelit termékek gyártása

A Panini Kft 1990 ben alakult, kezdetben kizárólag finom pékárut elsősorban croissant gyártott. Sütőipari termékek előállítsa mellett, vegyes élelmiszer kiskereskedelemmel is foglalkozunk. A Panini kft 80 főt foglalkoztat, közel háromszáz féle terméket gy

Pannon Varázs Kft. péksége (volt Zsö-Ci-Ke Pékség)

A Pékműhely 2010-ben jött létre, hogy elősegítse és népszerűsítse a hazai piacon szinte hiánycikknek számító egészséges, kizárólag természetes alapanyagokkal előállított adalékanyagmentes natúr pékárut.

Rubók Pékség Vecsés

Frissen a péklapátról

Finn kenyereket és péksüteményeket kínálunk. Hagyományos és újragondolt finn receptek alapján, természetes, hazai összetevőkből, adalékanyag nélkül. Választékunkban megtalálható a teljes kiőrlésű, rozskovásszal készült hagyományos finn rozskenyér, a malátás 'Balti hajós' kenyér, a Runeberg-muffin, az eredeti karéliai pirog és még sok olyan csemege, amelyet Magyarországon kizárólag mi készítünk.

Pékségünk 1992-ben alakult francia-magyar közös vállalkozásként. A kuriózum név francia múltunkig nyúlik vissza, jelentése különleges, ritkaság, mely megmutatkozik termékeink sokszínűségében, széles különleges íz világában. Ma már 100 %-ban magyar tulajdonú pékségünkben 18 fő keze munkája által állítjuk elő termékeinket, és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mindenkor megfelelünk vevőinknek.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal a pékeket illetve a pékségeket mutatja be. Többek között tartalmaz pékségeket és látványpékségeket, valamint szakmai oldalakat, sütőipari alapanyagokat, gépeket, eszközöket, recepteket, és minden egyebet ami a pék témaköréhez kapcsolódik.

Az oldal a pékeket illetve a pékségeket mutatja be. Többek között tartalmaz pékségeket és látványpékségeket, valamint szakmai oldalakat, sütőipari alapanyagokat, gépeket, eszközöket, recepteket, és minden egyebet ami a pék témaköréhez kapcsolódik.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pékségek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés