Hirdetés

pek.lap.hu / Pékségek

Pékségek

A minőség győzedelmeskedik a mennyiség felett

Hagyományos receptúrával készülõ kenyér és finom pékáru

Saját bolthállózattal rendelkező pékség Komárom-Esztergom megyében.

BÉRES LALI PÉKSÉGE BALATONLELLE

Brucker - Sütő- és Cukrászipari Kft.

Pékségünkben 120-150 terméket gyártunk és forgalmazunk, gyártunk éttermek számára leves cipót, továbbá nem utolsó sorban a pékárú mellett szendvicset és salátát is árusítunk Budapest több pontján.

Kenyerek, péksütemények, finomsütemények, diabetikus termékek, teljes kiőrlésű termékek és akciós péksütemény széles választéka a Doktorics pékségtől.

Házi jellegű kenyér, kifli, zsemle és egyéb apró péksütemény

Közel 20 éve a vevőink szolgálatára

Friss Kenyér Bt - Jászalsószentgyörgy Fő út 89

Minőség,igényesség!Mi így csináljuk..

Kiváló minőségű friss pékáru pomázon és környékén

Budapesten, a 17. kerület szívében a Pesti út 41 / c címen található, a mintabolt és a pékség is nyitva 0-24 óráig!

Siklós, Krio Kft, pékség, kenyér, vekni, cipó, zsemle, kifli, péksütemény, rétes, croissant, kelt tészta, félkész, fagyasztott, leveles termékek

Friss péksütemény és mirelit termékek gyártása

A Panini Kft 1990 ben alakult, kezdetben kizárólag finom pékárut elsősorban croissant gyártott. Sütőipari termékek előállítsa mellett, vegyes élelmiszer kiskereskedelemmel is foglalkozunk. A Panini kft 80 főt foglalkoztat, közel háromszáz féle terméket gy

Pannon Varázs Kft. péksége (volt Zsö-Ci-Ke Pékség)

A Pékműhely 2010-ben jött létre, hogy elősegítse és népszerűsítse a hazai piacon szinte hiánycikknek számító egészséges, kizárólag természetes alapanyagokkal előállított adalékanyagmentes natúr pékárut.

Rubók Pékség Vecsés

Frissen a péklapátról

Finn kenyereket és péksüteményeket kínálunk. Hagyományos és újragondolt finn receptek alapján, természetes, hazai összetevőkből, adalékanyag nélkül. Választékunkban megtalálható a teljes kiőrlésű, rozskovásszal készült hagyományos finn rozskenyér, a malátás 'Balti hajós' kenyér, a Runeberg-muffin, az eredeti karéliai pirog és még sok olyan csemege, amelyet Magyarországon kizárólag mi készítünk.

Pékségünk 1992-ben alakult francia-magyar közös vállalkozásként. A kuriózum név francia múltunkig nyúlik vissza, jelentése különleges, ritkaság, mely megmutatkozik termékeink sokszínűségében, széles különleges íz világában. Ma már 100 %-ban magyar tulajdonú pékségünkben 18 fő keze munkája által állítjuk elő termékeinket, és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mindenkor megfelelünk vevőinknek.

A Kereki Pék Kft. 2011-től biztosítja vásárlóinak és viszonteladóinak a tradicionális pékáruk széles palettáját. Kenyereink hagyományos kovászos technológiával készülnek, törekedve a minőségi termékek előállítására. A péksüteményeket kézi gyártással, hagyományos kelt és leveles tésztából állítjuk elő. 2013 elején nyílt meg Kecskemét központjában a "Kereki Pék Mintaboltja".

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal a pékeket illetve a pékségeket mutatja be. Többek között tartalmaz pékségeket és látványpékségeket, valamint szakmai oldalakat, sütőipari alapanyagokat, gépeket, eszközöket, recepteket, és minden egyebet ami a pék témaköréhez kapcsolódik.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pékségek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés